Where can you be

- Långsamt bli man bortglömd.
Död eller levande, jag är inte evig.
Jag väntar inte, jag lever nu,
men mina ord står kvar..

_________________

Vilket skit, fick inte lön den här månaden och det betyder att det blir en fattig jul.
Men man är inte ensam kan jag lova, det är ju jag och övriga fattiglappar här runt om i sverige som får tatta av någon annans julbord.. Haha
Tycker speciellt synd om min mormor, hon har varit tvungen att fara fram och tillbaka mellan sunderbyn.. Och visst får hon tillbaka pengar för bussresan men när hon opererades så var hon tvungen att stanna där i två nätter och då var hon tvungen att betala. Och undersökningarna kostar också pengar.
Så OJ! Tack så jävla mycket sunderby sjukhus (eller i stortsett alla sjukhus runt om i sverige) som bara äter upp dom äldres pengar, dom som har sämst med pengar. Tack vare er så lider många av skuldkänslor och tomma magar
Tack för ingenting va?

________________

Where, where have you been my love,
where, where can you be..

Lida i det tysta

- Natten föll med en hastig fart
det va lugnt och tyst men knappast underbart
för är man trött på ensamhet har tystnad mist sin dignitet
nu var vi två men ensamheten gav sig på
och den anföll med ett tal om allt jag inte kunde få
och du såg det men du bad mig inte gå..

______________________


Nu har jag suttit här å skrivit säkert 43 olika meningar bara för att komma igång me skriveriet och nu vart jag så leds att det får helt enkelt börja på det här viset. Inte så lockande kanske att läsa men klockan börjar bli mycket och man ska upp klockan 0630 imorgon.. Man är ju tamejfan inte mer är människa, måste sova också.
Imorgon ska jag å Lindvi ha personlig utveckling och där ska vi få/ge helkroppsmassage. NÅGOT SKÖÖÖNT!
Som tur är backar nog Lindvi ur denna gång för att hon tycker det är skämmigt eller nå. MEN INTE JAG! Ser man en gratis chans till skön helkroppsmassage så får bena va hur lurviga dom vill, jag ska ha massage..!
Får se hur de går imorgon.. =)

Måste hem nu och sova, man har ju dagboken i sängen som man måste skriva i också.. Fan vad man som mäniska blivit beroende av att uttrycka och berätta sina tankar, upplevelser, åsikter och  allt möjligt skit egentligen.. Jaja nog om det, har inte tid. Kan tänkas ta upp den diskutionen imorgon  ...  =D 

natti natti..

___________
Miss you love
                                                                                                     Over and Out !


My name is yours

- For me there's no excuse
you've gotta use before you get used..

________________

Fan vad man får bli besviken på människor man litar på, bryr sig om och ställer upp på. Man ger allt känns det som, men vad får man tillbaka?
Inget...
Hur kul känns det då? Typ, inte så kul va?
Jag menar, kan det vara så svårt att höra av sig nångång då och då även om man inte bor på samma ort?
År det verkligen så svårt att skicka ett sms och bara höra hur det är? eller våga visa folk omkring att man tycker om någon?

Fattar inte, men jag är väl inte gjord för denna tid, kanske vart lite sen, tidsoptimist som man är. Man kanske skulle ha blivit ut-klämd för 40 år sedan.. Så man fick uppleva lite "Love, pece and understanding". Meen NÄÄ man satt väl ute i rymden å kände att det fanns all tid i världen..
Iaf så hamnade man här och nu, det är väl okej, men allt va ju bättre förr..

Vill bli barn igen, social livet flöt på, några timmar på dagis, med många barn å god mellis. Höjden av lycka va att få den där halvfabrikerade barbie dockan som var på konsum. Och den enda längtan man hade var att det skulle bli lördag så man fick sin godispåse och nagla fast sig 10 cm från tv:n när Disneydags började..

Håller ni inte med?

________________

Man är helt enkelt
hopplös..
                                                                                                      Over and Out !


Patience

- All I need is patience,
the only thing I don't got.

_____________

Har bestämt mig nu att de blir Jokkmokk till jul, och till nyår..
Kommer först träffa den sidan av familjen i mars nångong.. Trist men, men..

Lindvi har eggat upp mig nu som fan inför helgen, Bröderna Brothers ska kanske ha husfest och det går bara INTE att missa en sådan.. Man har så fruktansvärt kul.. Kruxet med de hela är att jag inte får nå pengar förän den sista och det är på måndag vilket inte är så bra. Men de ordnar sig nog, får ringa å låna av morsan isf..

 Nu sitter man i skolan, skolan som man skulle ha gått ut förra året om man bara hade kämpat ist för att skolka bara för att få en extra håltimma. Det går fan inte att ta nå genvägar när de gäller skolan, alltingen gör man bort allt på en gång eller så måste man fortsätta att slösa månader, år.. Jag menar, dom där håltimmarna man tog ut förra året eller åren före de va väl skönt just då vid det tillfället, men nu kvittar de ju om jag fick sluta lite tidigare, jag hade ju lika gärna kunnat fara på lektionen, gjort de jag skulle och sluppit sitta här nu.. Jaja det är inte så mycke kvar nu.. Har prov i Naturkunskap idag, turism imorgon och religion på fredag.. Under mindre än 2 månader har jag pluggat in Judendom, Islam, Kristendom och budism.. Fatta va de gör med ens hjärna, allt är en gröt, typ som havregrynsgröt som blivit som tapetklister..

Nää nu ska jag fortsätta att skriva min egna ideologi, som troligtvis kommer bli den bästa.. ;P

_______________
What you see
is what you get.
                                                                                                    Over and Out !

Längtar aldrig hem

- De finns ingenstans att ta vägen,
Ingenstans att gå
Jag längtar aldrig hem
Det är ingen där ändå..
____________________

Nu har man precis kommit hem från Gnäll-bältets centrum, Örebro.. Började resan på onsdagen och ankom halv nio på torsdags morgonen.
Morsan hade varnat min om att det skulle möjligtvis komma snö under dagen..
Men efter lite frukost och många kramar från syrrorna så lånade jag och jonas bilen och for in till stan..
Första affären vi passerade så självklart kärade jag ner mig i ett par fodrade skor me nån fluff på.. Like it, Jonas vägrade mig låta mig köpa dom, han ville att jag skulle lägga undan dom och komma tillbaka på fredag. Jag lade undan dom men återkom och köpte dom efter nån timma.. Jag var förlorad, jag bara SKULLE ha dom! :P
 Men iaf jag är nöjd å har ännu inge ånger :P
Torsdagen var riktigt fort över.

På fredag så bokade vi biljetter till den nya Bond filmen, jag är inte så jätte förtjust i sånna filmer men de va ju bara att offra sig för laget. En Bondfantast skulle väl gilla den, men en flickvän till en bondfantast skulle väl hellre gå och se Arn.. Haha  ;p
 På lördagen så for vi till Marieberg.. På väg dit gick galant, men hemvägen gick sämre. Jonas glömde svänga av så han fortsatte raktfram och trodde att om han tar höger i nästa korsning och sen höger igen så skulle han vara framme vid bron som vi egentligen skulle svängt upp på.. Det hela slutade med att vi hamnade på en gångbana. Ja, de va ju bara att köra efter den tills man kom ut på en väg.. Hemskt.. Efter många svordommar och hatiska miner mot varandra så kom vi hem..
Vi hade iaf hunnit med en hel del.
Hittade en jättefin kinesisk-liknande klänning på H&M som var rosa/skimmrande med rosor på som Lisa fick i födelsedagspresent.. Sen köpde jag en tröja åt Tommy på farsdag som det stod: INANOTHERPOINTOFVIEWLIFESEEMSQUITEUNFAIR på.. Tyckte den va en "Tommy tröja".. =p

När vi väl kom hem iaf så var det stressigt med att duscha och klä om för vi hade bokat bord på slottet.. Så fort vi kom dit så stod en utklädd präst vid ingången, han hade på sig riktigt gamla prästkläder och välkomnade oss som om han kände oss, frågade om hur de gick med våran nya piga vi hade "införskaffat". Man fick som ett rollspel på en gång dära.. 
Allt skulle utspelade sig under 1606-talet.  Vi som hade bokat bord var gäster och vänner till "brudparet" på denna såkallade "bröllopsfest". Brudgummen hade blivit mördad och det var upp till oss gäster att lista ut vem mördaren var..
Före och mellan förrätten, varmrätten, och efterrätten så spelade dom upp en pjäs som skulle ge fler och fler ledtrådar till vem mördaren var.. Det var jätte kul och trevligt =) En sak jag rekomenderar att man ska göra..
Efter hela kalaset så följde jag och Jonas ett äldre gäng med till Harrys.. Hade trevligt drack nån öl åde.. Det var även en fotograf som var runt och tog bilder, och självklart så hamnade jag med dära.. http://www.orebroguiden.se/ 
Vi for hem med 02.20 bussen och så var Lördagen slut..

Söndag hände det inte nå speciellt mycke alls, vi umgicks me syrrorna, åt tacos och sen bar det av med tågen hemmåt mot Jokkmokk efter 17 nångång =)

Nu är man hemma i Norrland.. Men längtar tillbaka.

_____________________

Ass-kissing, mercy-missing faithless friend
All for a happy end..
 
                                                                                                            Over and Out !

RSS 2.0