A love song for no one

 - Lyckan tar igen på höjden
det den saknar på längden..

_______________

Våren flyter på här i vårt norrländska lilla samhälle, inga blommor dock, inte heller nå grönt gräs.. Men vi är nöjda för snön är så gott som obefintlig.. Snart....
Men helgen verkar inte lova nå värme iaf, typ fem plus men Jokkmokksborna e glada för de är fredag, och inte vilken fredag som helst! Deeva ska ju spela på allas vårat lilla favorit ställe, Opera..
Och dom har verkligen gått över gränsen och blivit nå så fruktansvärt giriga.. 150 SPÄNN för bara förköp!! De e ju marknadspriser!! och dessutom ska man väl hänga in jackan och då kan du räkna med 20 kr till.. Och ölen som en gång i tiden kostade 45-50 kostar idag 60-65 kr.. De e sanslöst va dom utnyttjar oss alkolister som inte har någon annanstans att ta vägen.. Nog om dom..

Jag har iaf just sett en utav mina absolutaste favorit filmer "A love song for Bobby Long" med John Travolta..
Man blir så glad när man ser den! Dom säger så fina saker och allt dom gör, även det minsta obetydliga, verkar så mysigt och jag vill bara hoppa in i filmen och sätta mig i gräset me en iskall öl i handen och John Travolta lallandes me gitarr..  Nää, huvva den en e verkligen speciell =) ..

_____________

..-A love song for no one-..

RSS 2.0