Fade away

 - We're breathing only to fade away
We're running just to get caught..

 _________


De va inte så farligt som man hade kunnat tro.. Flickorna skötte sig rätt bra förutom VildaLisa, helt ostoppbar.. Hon höll på att bli bli påkörd av en cyklist och annat smått&gott hon lyckade ställa till med.. Hon påminner mycke om mig när jag va liten.. Fast skillnaden är att jag lärde mig av mina misstag.. Vilket detta barn ALDRIG gör.. Iaf så är morsan å tommy här vilken minut som helst och då ska man få pusta ut..

Idag har vi 26 grader i skuggan och jag håller rent utav på att rinna bort.. Har inga bra kläder för en sån här värmebölja fast iofs så är de för varmt för att ha kläder i huvudtaget!

Sandra skulle in till stan en sväng på ett tag och jag funderar på att haka på henne tillbaka ut till landet.. Då blir de bondbränna kan jag lova! ;p

___________
..insecure, but still sure..
                                                                Over and Out !


Only to lose

 - This world is a cruel place
And we're here only to lose
So before life tears us apart
Let death bless me with you..
______________


Som ni kanske märkt är jag inne i en Him period.. Längesen man lyssnade på dom så nu rotar man igenom youtube efter gamla och nya låtar av dom =)

Värmeslag & barnvakt..
Japp barnvaktandet satte igång i morse då morsan å tommy bila iväg mot stockholm för att vara på skansen ikväll..
Ungarna blev snabbt rastlösa och jag packa ihop en liten picknick korg och sen drog vi iväg till nån lekplats där ungarna fick leka medan jag friterades i solen.. Vi käkade en lätt lunch och efter 1½ timma så pallade jag inte att ligga där längre, då kastade jag in handuken å vi knalla hem..

Nu sitter jag här och snabb-bloggar medans frida spelar wii och lisa springer mellan rummen och gör livet surt för alla andra (som vanligt).. Måste aktivera de där barnet innan någon får ett frispel.. Någon = Jag

__________
Living the dream
                                                                     Over and Out !

Finally someone

- Who'd ever know - how I turned out
But, I'm grown, and I look like you
I look like someone I never knew..

__________


I natt hade jag nog världens sjukaste dröm.. Om mördar-kråkor, och elever som tvingades att ingå i ett sorts "krig" och döda varandra för att få sina betyg. Överlevde du fick du dina betyg, annars dog du..  Haha..

I morse vaknade man till vid 08.15 men tänkte bara "fan heller", vände mig om och sov vidare till 09.40 då man sprätta upp och slaska i mig fil och bottenskrapet från fling-paketet. De va gott tills efter 2 minuter senare då smulorna hade sugit åt sig filen och min härliga fil-tallrik förvandlades till kall gröt.. Mmm..  = /

Frida fick sova vidare tills klockan blev 10.30 då jag kom in och jojka upp henne ur sängen.. Senare tog vi bussen in till stan och lalla runt där ett tag.. Jag bjöd henne på kul-glass och en coca-cola sen satte vi oss i gräset vid en gammal kyrka och stekte..
Efter att man svettats bort ca 70% av sin kroppsvätska så började vi promenera hem, men man hinner väl inte mer än ställa sig upp och tända en cigg så kommer det fram nån karl och frågar om han får låna min tändare, "visst.." sa jag och gav den till han.. När han gett tillbaka den och jag skulle vända mig om för att gå så säger han "ursäkta, jag måste bara få fråga.. Hur gammal är du?"......................" EEHHH!? " Tänkte jag men svarade ändå.. "euhm, tjugi" med en pipig röst.. "Shit, okej" sa han och gick iväg me sin polare...
VAFAN SKULLE DE BETYDA?! Tyckte han jag såg äldre ut!!? Eller tvärtom??? =D  Man fick iaf en lätt panik ångest och sen traskade vi hem..

Har städat upp lite å donat här hemma och nu planerar man några lugna timmar fram tills klockan blir 23 då jag tar min nattliga promenad och röker sjuttioelva cigg..

_______________
Finally someone
said something good
                                  Over and Out !

Killing loneliness

- With the venomous kiss you gave me,
I'm killing loneliness
With the warmth of your arms, you saved me
Oh, I'm killing loneliness with you
The killing loneliness that turned my heart into a tomb..

________

Men nu slår man nästan rekord va?! 2 blogginlägg på 2 dagar! Så mycket har man inte prestrerat sedan månader tillbaka! ;D

I dag vaknade man upp av att solen lyste in genom den lilla franska balkongen.. "Men ÄNTLIGEN!", tänkte jag å galoppera ur sängen..
Efter ett snabbt intag av fil och nån konstig blandning av musli me kanel å stenhårda äppelbitar i så fixa morsan barnvakter som bestod av "framor" och "håkan".. Morsan kom överens med dom att vara hemma före 13.00.. Ahh visst! tänkte jag och kolla på klockan som redan va halv 12.. Men vi älga ut till första bästa buss som gick in till stan och sen blev de speed-shopping för hela slanten..
Jag hann dra åt mig en klänning, en tunika/shorta, en bh, ett par skor och en t-shirt..
Morsan skulle ju ha me mig för att handla underkläder som hennes karl gett henne pengar för i födelsedags present. Jag pekade ju på allt som va snyggt (och passande för hennes ålder) men hon kom ändå ut ur butiken med det tantigaste affären hade att bjuda på.. Ajja..

När man kommit hem så sitter en utav ungarna å skriker från gården "MAAAMMMAAAAAAA!!" Så jag traska ut på balkongen och där står den yngsta (6år).. -"Blablabla sa att vi var FITTOR!" Kan man tro sina öron? HAH morsan höll på att trilla ur gungstolen å jag stod å gapa.. -"Ehhhmm, den som sare hon vare" sa jag lite spontant.. Jaja de va det bästa jag kunde komma på efter "fitt-chocken" Haha..

Nu sitter man och väntar på käk, ska hjälpa morsan lite..     = )

__________

I look like someone I never knew.. 
                                                                                      Over and Out !

Stoppa mig juni

-Det finns ett enkelt svar
Du är varm när jag är kall
Du tar så lite plats
Jag tar allt..

_________

Hör å häpna!
Nu uppdaterar man bloggen för första gången på en månad.. De e tragiskt va upptagen själ man varit..

Iaf så nu sitter man i Örebro, grått skit väder å blåsten verkar ha hängt på ända ifrån norrland..
 Jag som hade förväntat mig sola å bada, men icket..
Sa ju även upp min lägenhet innan man for så nu är man officiellt hemlös..

Jag har då åkt på att barnvakta Systrarna Sisters medans mamma är hos frissan och gör slingor å klipper och allt va dom ska göra i det där stackars skatboet.. Hon vill ju bli fin tills nästa tisdag då dom sa allsjunga på Skansen :p
Medans tänkte jag knycka morsans vin som stått i kylskåpen i nån månad nu å samlat mossa..

På torsdag åker man vidare mot Enköping och ska ställa till me liv under midsommar.. Komerr nog bli kul eftersom man hört att de ska bli en jävla samling fyllskallar..

Idag måste man tvätta :/ men tänkte passa på att dra ett varmt bad under tiden.. De har jag fan gjort mig förtjänt av ..  : )

_________
Charm fyllo


RSS 2.0