Still feeling cold

- All this talk of getting old
it's breaking me down, my love
Can't the time just hold
I begged the god above
But I am still feeling cold..
___________________


Jag tog ett beslut idag som avgör en ganska stor del av hur mitt liv kommer se ut i framtiden..
Får se hur det blir med den saken..

Nu vill jag bara bli klar me skit skolan och sen adios amigos.. Saknar mina små änglar där nere <3
FAAN va jag vill ha jobb i en second hand butik! fatta va roligt egentligen! :)
Som tur är så e man nog rätt ensam me att ha det som drömjobb just nu, men vinden byter riktning, kanske ändrar mig så fort jag kommit in i butiken.. Butiken måste ju va renlig och se inbjudande ut.. Fast jag är nu och har än så länge många fräscha ideér =)

Nu ska man gå upp till lommen och hälsa på Bröderna Brothers..

xxx
____________________

Live for me

Sex och svek

- Jag tror inte på kärlek,
ordet innebär bara sex och svek..

___________________________


Det var ett evigt tjatande från den där Evelina Ek på att man ska uppdatera bloggfan! Och hon tror hon e så klyftig när hon skriver 7 komentarer varav 2 då hon skrivit namn och resten då hon uppger sig för att vara Anonym..  Men den finten går jag inte på ;p 

Till lovet kommer jag att fara till Västervik och hälsa på flisan så man får tyst på de tjatet, sen efter några dagar far jag vidare till Örebro och blir där iaf i en vecka.. Ska då börja leta efter vikarie jobb i någon second hand butik (som jag bestämt mig för att det är något jag VILL jobba med). Har jag tur får jag det vikarie jobbet och då betyder det att jag kommer flytta ner till Örebro över sommaren och får jag fortsatt jobb så säger jag upp lägenheten och drar, även om det betyder att jag måste lämna mitt kära Jokkmokk och alla älskvärda i det..
Har endast ett dilemma; att hitta någon som vill hyra min lägenhet i andra hand så den slipper så tom och oberörd i månader.. Men får ta tag i det vid ett senare tilfälle.. Får ta allt dag för dag..

För några år sedan svor jag att alltid finnas för mina små systrar, vara den syster inte jag fick.. Och kan inte hålla det löftet om jag är här uppe medans dom är där nere.. Att jag flyttar är redan bestämt, men känns som om ingen tar det på allvar riktigt..

Kommer sakna allt här uppe, fast ändå ingenting.. Sjuk känsla, svårt att förklara..

________________

all i want is to be home
                                                                                                          Over and Out !
 


RSS 2.0